Burger King Italian Kings

Italiaanse Burger King maakt burger met bijzondere Italiaanse kaas

Burger King Italian KingsDe Italiaanse restaurants van Burger King eren met hun nieuwe Parmigiano Reggiano Burger de Parmigiano Reggiano kaas. Dit is een originele kaassoort die ook wordt gezien als de koning van de kazen. De burger is onderdeel van de Italian Kings: een combinatie van Burger King en Italiaanse gerechten.

Mix
Nicola Bertinelli, President van het Parmigiano Reggiano Consortium, is verheugd met de samenwerking en spreekt over een mix van de voortreffelijke Italiaanse producten zoals de Parmigiano Reggiano-kaas en de Amerikaanse voedsel traditie.

20 ton
Burger King verwacht veel van de burger en heeft daarom 20 ton Parmigiano Reggiano ingekocht. Deze kaas kan alleen worden gemaakt door ambachtslieden in de regio Reggio Emilia in Noord-Italië, iedere andere kaas van buiten de regio krijgt de naam Parmezaanse kaas.

Ingrediënten
De Parmigiano Reggiano Burger wordt geserveerd op een briochebroodje en bevat verder de volgende ingrediënten: een rundvlees burger van 150 afkomstig van een Italiaanse boerderij, mayonaise met Parmigiano Reggiano-smaak, rucola, bacon, gebakken uien en diverse plakjes Parmigiano Reggiano-kaas die 15 maanden gerijpt hebben.

Burger King Italian Kings

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *