JAG Grill

JAG Grill: Barbecuetafel voor acht personen

JAG GrillDit is hem: de JAG Grill. Een ronde tafel met in het midden een barbecue. Laat het goede weer kaar komen. De grill kan in de zomer maanden dienen als een heerlijke barbecue waar u met zijn achten van kunt genieten. In de koudere maanden kunt u het vuurtje aanstoken om iedereen warm te houden.

Familie, tijd en grillen
De grill wordt verkocht door Le Mar in Iowa. Oprichter van het bedrijf, Gert Coetzer, wilde meer tijd met vrienden en familie doorbrengen. Als voormalig inwoner van Zuid-Afrika zag hij dat in Amerika alles sneller gaat, er was dus minder tijd voor het gezin. Daarnaast zijn Amerikanen dol op grillen. Al die ideeën weren bij elkaar gevoegd waarna de JAG Grill werd bedacht. De naam staat voor ieder lid van het gezin: J(olene), A(Manda) en G(ert).

Flinke tafel, flinke prijs
De JAG Grill is voorzien van verschillende grillen en houtoppervlakken zodat iedereen zijn eigen maaltijd kan bereiden. Een nadeel van de tafel is dat er altijd iemand in de barbecuerook zit. De barbecue is deze maand verkrijgbaar voor £1,490 (€ 1830). Daarna zal de prijs £1,790 (€ 2199) worden.

JAG GrillJAG Grill JAG Grill

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *