Stapel hotdogs (Flikr.com - oakleyoriginals)

Jeroen Meus opent hotdog speciaalzaak

Stapel hotdogs (Flikr.com - oakleyoriginals)De Belgische kok en televisiepresentator.Jeroen Meus gaat samen met zijn vennoot Nico Viaene een zaak openen gespecialiseerd in hotdogs. De winkel draagt de naam Wurst en zal een vestiging krijgen in Leuven. Volgens Jeroen Meus is de hotdog een toegankelijke snack die gemaakt kan worden met kwaliteitsproducten.

Het nieuws van de kwaliteitshotdog zaak komt niet lang nadat er in Nederland een speciale winkel is geopend voor hamburgers. Net als Perfect Burger gaat Wurst gaat niet zomaar wat snacks verkopen. Samen met een slager is er een speciale worst ontwikkeld. Geen toegevoegde E-nummers of andere kunstmatige aanpassingen. Alleen het beste vlees is goed genoeg en zal gebakken worden op een houtskoolgrill.

Franchise, foodtruck of op festivals
Leuven is bewust gekozen voor de nieuwe locatie voor de vestiging van Wurst. Als echte Leuvenaar wil Jeroen eerst in zijn eigen stad beginnen om daarna de rest van Vlaanderen te veroveren. Dat kan zijn als franchise, foodtruck of op festivals.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *