Veel oriëntaalse snacks, maar zeker veel kip varianten, vaak gehuld in een krokant jasje of sausje heb ik de afgelopen Horecava voorbij zien komen. Echt ik heb mijn best gedaan en veel snacks uitgeprobeerd maar ik ben me bewust dat ik lang niet alles gezien en geproefd heb. Fried -, corn-, dipper-, krokant/pikante chickenwings haast te veel soorten om ze allemaal te onthouden. Maar voor één van de hotwing soorten ben ik speciaal nog even omgelopen.

Spicy hotwing
Mijn favoriet is op dit moment de spicy hotwing van Mr John’s poeliersbedrijven. Heb nog even nagevraagd bij Hubert van den Heuvel of het hier een nieuw product betrof maar nee het is al een paar jaar op de markt. Kip is echter een enorme groeimarkt in Nederland vandaar dat er veel aandacht was voor hun kip specialiteiten. Nou ik vind dit product een regelrechte aanrader.


Kip en Kind: de Joepie!

Een leuk nieuwtje tenslotte lijkt mij de “Joepie!” een nieuwe kindersnack. Het lekkerste en vrolijkste spiesje van de wereld volgens het affiche van V&S Foodspecialist. Deze mini man is onder andere samengesteld uit kipburgerarmpjes en –beentjes en verder ook kipgehakt en kipnugget. Ik heb hem niet geproefd, maar als één van de lezers meer over deze vrolijk ogende guit weet, dan horen we dat graag in een reactie.

Voor jou geselecteerd:

2 thoughts on “Joepie! Veel kip met Hotwings

  1. De Joepie hebben wij al een aantal keren laten passeren in ons assortiment.
    Niet voor blijvend, het is een jojo product.
    Is na het bakken net zo leuk als er voor en smaakt goed.De kinderen vinden hem erg leuk. Staat ook leuk in een lang bakje met wat patat er onder,alsof ie in bed ligt.
    Leuk ipv kipnuggets, even een keer wat anders.

  2. Dank je wel Vesting voor je antwoord, leuk om te lezen. Hans is echter redelijk nieuw in de snackwereld, mag ik vragen wat je onder een jojo product verstaat?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *