Sauzen

SauzenIk ben zelf dol op saus of dit nu op me hamburger is of bij me kroket wat ik ook eet ik moet me snack dopen in saus. Vandaag kijk ik naar andere sauzen die misschien niet zo traditioneel zijn als mayo en curry.

Baconnaise
BaconnaiseU zou het niet verwachten maar deze mayo bevat geen bacon en is 100% vegetarisch. Uitgevonden in 2008 en sinds dat het op de Oprah Winfrey show verschenen is razend populair. U kunt deze Baconnaise gebruiken voor sandwiches met kip. Of wat denkt u van bij de patat?! Misschien iet wat vreemd maar wel lekker!

HP SausHP Saus
Ik vraag mezelf al jaren af wat is dit echt voor saus? Mijn Engelse partner is erg gek op en ik kan mezelf er niet toe zetten om dit te eten. Onmisbaar bij bacon maar ook gegeten met macaroni & kaas. Omdat het een specifieke smaak heeft denk ik niet dat het ooit de Nederlandse markt zal veroveren! Het heeft een sterke fruitsmaak en is vergelijkbaar met Steak Sauce.

Blauwe kaas dressingBlauwe Kaas Dressing
Nadat ik in Amerika gewoond heb is deze een beetje bij me blijven hangen! In Amerika zijn er honderden dressings & sauzen verkrijgbaar en in veel restaurant wordt deze geserveerd. Bent u er niet bekend mee dan is het zeker de moeite waard om deze is te proberen met kipnuggets! Blauwe kaas dressing is te verkrijgen in iedere supermarkt en ik vindt het zelf een goede combo!

Aparte sausjes kunt u natuurlijk online bestellen. Probeer is wat anders dan mayo! Wat is de vreemdste saus die u ooit heeft geprobeerd?

Voor jou geselecteerd:

One thought on “Kent u deze sauzen al?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *