kroketten met karakterKroketten zijn er in veel verschillende soorten. Flying Flavours, onderdeel van de Indische, is gespecialiseerd in kroketten met Aziatische invloeden. Beïnvloed door exotische keukens zijn de Indische Rendang, Thaise Rode Curry en Surinaamse Kerrie Masala kroketten met karakter. De Indische is al sinds 1985 bekend van de betere Aziatische maaltijden veelal gebruikt in catering. 

Indische Rendang kroket
De Indische Rendang kroket bevat één van de meest bekende gerechten uit de Indische keuken: Rendang. Daarnaast zit er rundvlees in, een mooie combinatie met de Nederlandse keuken.

Thaise Rode Curry kroket
De Thaise Rode Curry kroket is een kroket met pit. Met een vulling van kip en verse rode pepers weet u wat u te wachten staat.

Surinaamse Kerrie Masala kroket
Dan is er nog de Surinaamse Kerrie Masala. Dit is een vegetarische kroket gevuld met groenten. In de kroket komen net als in de Surinaamse keuken diverse keukens samen.

De Aziatische kroketten zijn er in 70 gram en 30 gram. Waarbij de 70 gram het formaat heeft van een normale kroket heeft de 30 gram een lekker snackformaat.  Kijk voor meer informatie over de kroketten of Flying Flavours op:http://flyingflavours.nl.

kroketten met karakter

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *