Poster Literair Festival Het Vliet 2014

Literair festival in snackbuffet het Vliet in Leeuwarden

Poster Literair Festival Het Vliet 2014De vaste klanten van snackbuffet het Vliet in Leeuwarden zullen op vrijdag 3 oktober raar opkijken: in hun favoriete snackbar wordt een literatuurfestival gehouden. De hele avond, tot in de kleine uurtjes, zijn er voordrachten te zien van Nico Dijkshoorn, Sylvia Witteman, Peter Buwalda en Jacco de Boer. De laatste is ook samen met ‘stadmakker’ Daniel Levy initiatiefnemer van dit evenement.

Karakteristieke snackbar
‘We zochten voor ons evenement naar een typisch Leeuwarder locatie, en dan kom je automatisch uit bij Het Vliet’, aldus de Boer. Het Vliet is de meest karakteristieke snackbar van de stad, met een enorm assortiment, lage prijzen, en een typisch Leeuwarder sfeer. Een impressie van het snackbuffet is hieronder te zien:

Enthousiaste eigenaar
Eigenaar Sjors Fennema was gelijk enthousiast om mee te doen, en ook de optredende schrijvers hoefden niet lang na te denken. ‘Voor hen is het een welkome afwisseling, naast hun optredens in schouwburgen en andere sjieke plekken’.

Tijdens het festival is de zaak gewoon open, zodat de literatuurliefhebber zich te goed kan doen aan een in eigen keuken gemaakte broodje warm vlees, kroket of nierbroodje, en de snackliefhebber kan kennismaken met de zieleroerselen van Sylvia Witteman.

Poster Literair Festival Het Vliet 2014

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *