Paprika chips

Maak taaie chips weer krokant

Paprika chips (Flickr: Mike Haller)Als een zak chips niet goed is afgesloten dan worden de chips minder krokant, tot taai aan toe. U kunt het voorkomen door de zak in één keer op te eten. Als dat niet is gelukt heeft u een zak taaie chips. Maar door de chips 10 minuten (afhankelijk van de taaiheid) op 180 graden in de oven te doen kunt u ze weer krokant maken.

Door de warmte in de oven wordt de vocht uit de chips ontrokken en krijgen ze hun natuurlijke krokante smaak weer terug. Net als een echte chefkok kunt u tussendoor proberen of de chips al klaar zijn. En volgende keer de zak weer netjes afsluiten?

Deel dit op

Meer vet nieuws

22 fastfoodrestaurants die McDonald’s imiteren

De grote gouden M, de Big Mac en de rood met gele huisstijl. McDonald’s is waarschijnlijk de meest herkenbare fastfoodketen. Gezien de populariteit van deze keten is het niet vreemd dat er wereldwijd allerlei imitaties verschijnen. Of dat mag? Nee! Maar in Azie of het Middel- Oosten komen ze er mee weg.

De Burger Club, een restaurant voor de hamburgerliefhebber

In Rotterdam is er een nieuwe hamburgerrestaurant gevestigd: de Burger Club. De Burger Club verkoopt hamburgers van kwaliteit. U kunt kiezen uit drie soorten topvlees: MRIJ rundvlees, Wagyu rundvlees of Iberico varkensvlees.


Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *