De Burger Club, een restaurant voor de hamburgerliefhebber

Hamburger Burger ClubIn Rotterdam is er een nieuwe hamburgerrestaurant gevestigd: de Burger Club. De Burger Club verkoopt hamburgers van kwaliteit. U kunt kiezen uit drie soorten topvlees: MRIJ rundvlees, Wagyu rundvlees of Iberico varkensvlees.

Alleen zout en peper
En vlees is waar het om draait bij de Burger Club. De 180 gram wegende burgers worden medium rare gebakken. De burgers zijn gemaakt van 100% vlees en worden alleen gekruid met zout en peper, meer is er niet nodig. Momenteel zijn ze bezig om burgers te maken waarbij het garnituur zoveel smaak heeft dat zelfs de saus overbodig is. Nu kunt u kiezen voor de Burger Club saus, aioli, wasabi mayonaise of barbecue saus. Met een reeks andere ingrediënten maakt u de burger af.

Spaans
De eigenaar van de Burger Club komt uit Spanje. De menukaart bevat dus ook veel Spaanse invloeden. Denk dan aan een chorizo hier en jalapeňo pepertjes daar en een beetje aioli. Om de diversiteit van het restaurant aan te geven: onder andere The Dutch Weed Burger (een zeewierburger), een klassieke cheeseburger en enkele frisse salades staan op de menukaart. Maar wie gaat er nou voor een salade naar de Burger club?

Het adres van de Burger Club is Nieuwe Binnenweg 139a, 3014 GJ Rotterdam.

De Burger Club

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *