Maakt deze hamburgermachine personeel overbodig?

Momentum Machines, een bedrijf uit San Fransisco, is in de veronderstelling dat een machine betere hamburgers kan maken dan het personeel van fastfoodketens. De machine gemaakt door Alex Vardakostas en zijn collega’s bakt de burger, pakt een broodje en voorziet het broodje van sla, tomaten en augurken. Gaat deze machine het personeel van fastfoodketens vervangen?

Idee door vader
De vader van Vardakostas is eigenaar van een mini-hamburgerketen, zodoende kreeg Alex het idee om een machine te maken waarmee hij concurrenten kan verslaan. Volgens de bouwers kan het aanschaffen van een hamburgermachine per jaar een besparing opleveren van 135,000 dollar en een constantere kwaliteit van hamburgers opleveren.

Eigen restaurant beginnen
Vardakostas wil zijn machine echter niet aan fastfoodketens verkopen maar zelf een restaurant beginnen. Volgens Vardakostas is fastfood van slechte kwaliteit en hij wil daar verandering in brengen. In zijn restaurant zou de hamburgermachine de hamburgers moeten maken; medewerkers nemen de bestelling aan en bedienen de klanten.

Nog 11 maanden
Vardakostas verwacht nog zo’n 11 maanden nodig te hebben voor de laatste details van zijn machine. Denk u dat een machine gelijkwaardige of betere hamburgers kan bakken dan mensen? Laat het ons weten door middel van een reactie.

Voor jou geselecteerd:

One thought on “Maakt deze hamburgermachine personeel overbodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *