McDonald’s cadeaukalender krijgt een andere vorm

McDonald's en ThuisbezorgdAl een paar jaar krijgen we vlak voor het begin van de decembermaand een aankondiging van de McDonald’s cadeaukalender. Na de succesvolle jaren is het dit jaar plots erg stil. Waarom? Snacknieuws ging op onderzoek uit!

Big Macs voor een euro, gratis een portie friet, menu’s voor een prikkie. De McDonald’s cadeaukalender is inmiddels legendarisch geworden. We zaten dan ook te wachten op de aankondiging. Maar het bleef stil. Veel te stil. Maar gelukkig kregen we van McDonald’s het verlossende woord.

McDonald’s zegt in een reactie aan Snacknieuws het volgende: De cadeaukalender lanceerden we voor het eerst in 2018. Vanuit McDonald’s vinden we het belangrijk om onze gasten te blijven verrassen. Dit jaar hebben we december daarom in een nieuw jasje gestoken, waar ook een bijzondere rol voor de app is weggelegd. Op zeer korte termijn zullen we op onze socials (@mcdonaldsnl) daar meer over gaan vertellen.

Het is dus even spannend wat ons te wachten staat maar zodra we meer weten zullen we dat uiteraard op onze website vermelden.

 

Joost Massing

Joost Massing is oprichter van www.snack-nieuws.nl. Hij gaat door het leven "als vriend van de frieten".

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *