McDonald's Japan Godzilla Burgers

McDonald’s Japan komt met Godzilla burgers

McDonald's Japan Godzilla BurgersStel je voor: sappige, gigantische burgers geïnspireerd door de koning van de monsters. Dit is geen droom, maar de realiteit bij McDonald’s Japan met de gloednieuwe “Godzilla Burger”! Vanaf 5 januari (vrijdag) kun je je smaakpapillen trakteren op deze buitengewone creaties, die de perfecte mix zijn van McDonald’s smaak en Godzilla’s grootsheid.

Een Wereldprimeur: McDonald’s x Godzilla
De Godzilla Burger markeert een historische samenwerking tussen McDonald’s en Godzilla. Het is de eerste keer dat deze twee reuzen hun krachten bundelen om drie “ultieme” burgers te creëren. Verwacht een smaakspektakel dat net zo indrukwekkend is als de gigantische klauwen van Godzilla!

McDonald's Japan Godzilla Burgers

Drie Verbluffende Varianten

  1. Spicy and Thick Beef & Chunky Potato: Duik in een wereld van pittig en dik rundvlees, perfect gecombineerd met stevige aardappelchunks. Dit is geen gewone burger – maar een monsterlijke burger.
  2. Smoky Pepper Chicken: Voor de liefhebbers van gevogelte is de Smoky Pepper Chicken een must-try. Sappige kip met een rokerige peperkick, omhuld door het unieke Godzilla-broodje. Een smaakavontuur dat je niet wilt missen.
  3. Cheese Double Teriyaki: Hou je van teriyaki? Dubbel zoveel! Deze Godzilla Burger is belegd met sappige kaas en overgoten met heerlijke teriyakisaus. Het is hartig, zoet tegelijk.

Godzilla-Geïnspireerde Broodjes
Wat deze burgers echt onderscheidt, zijn de originele Godzilla-broodjes. Speciaal ontworpen voor deze samenwerking, dragen ze het kenmerkende karakter van Godzilla. Elk broodje is als een kunstwerk op zich, een eerbetoon aan de iconische stijl van de koning van de monsters.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *