McDonald’s stopt met verkoop McRib in Amerika

McDonalds McRibTwee jaar geleden werd in Amerika de terugkeer van de McRib groots aangekondigd. Maar nu is het voorbij: McDonald’s Amerika stopt met de verkoop van de populaire snack!

Wat maakt de McRib zo populair?
De McRib is een patty (burger) gemaakt van varken en gevormd naar een sparerib, maar dan zonder botjes. Vandaar dat de snack de naam McRib draagt. De snack wordt geserveerd op een broodje van 14 centimeter met barbecuesaus, augurken en uitjes. Ook is er onder de naam McRib Jr. een tijd een kleinere variant beschikbaar geweest. Doordat de McRib geliefd is bij het publiek, maar niet altijd verkrijgbaar is, heeft de snack een iconische status gekregen. De McRib werd in 1981 geïntroduceerd en is sindsdien op diverse locaties en in verschillende landen verkocht. In 2001 deed de snack Nederland aan, maar sinds 2003 zijn wij McRibloos.
McDonalds McRib

Hoe nu verder?
De McRib is tot 20 november beschikbaar in Amerika. McDonald’s schept verder niet veel duidelijkheid over de toekomst. Het is dus onduidelijk of de verkoop van de McRib wereldwijd stopt. Alhoewel wereldwijd, de snack is bijna nergens verkrijgbaar behalve in Duitsland. Het zou ook zomaar kunnen dat de McRib toch na een (lange) periode weer terugkomt in Amerika want dat zal de verkoop weer enorm stimuleren.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *