logo snacknieuws

Miljoenste unieke bezoeker voor Snacknieuws

logo snacknieuwsVandaag bestaat de website van Snacknieuws precies zes jaar. Dat is ook een mooi moment om stil te staan bij de miljoenste bezoeker die we onlangs (eind mei) op de website kregen. We zijn ooit begonnen met Snacknieuws om de liefde voor snacks te delen. Dat we zo’n groot bereik zouden krijgen hadden we natuurlijk niet verwacht.

Een miljoen
Een miljoen unieke bezoekers, daar zijn wij enorm trots op. Ieder jaar zijn de bezoekersaantallen toegenomen. Afgelopen jaar waren er meer dan 370.000 unieke bezoekers op onze website. Daarmee komen we dus uit op meer dan een miljoen unieke bezoekers!

Miljoen bezoekers

Per maand
Dat komt tegenwoordig neer op zo’n 40.000 bezoekers per maand. Wat ze daar doen kan per maand verschillen maar in grote lijnen zien we wel een overeenkomst. De prijslijst van McDonald’s, hoelang moet een snack in de frituurpan?, wat is het verschil tussen gyros, kebab, shoarma en döner? en de 17 vetste snacks van Nederland staan keer op keer bovenaan in de meeste gelezen artikelen.

Weekeinddrukte
De drukste dagen op de website zijn vooral vrijdag, zaterdag en zondag. En het drukste moment is vooral rond etenstijd! Maar ook midden in de nacht krijgen we nog geregeld bezoekers. Want op sommige vragen wil men nou eenmaal direct antwoord, ook midden in de nacht.

Herkomst
Aangezien alle blogs in het Nederlands zijn geschreven hebben krijgen we vooral bezoekers uit Nederland en België. In totaal zijn er mensen uit 189 verschillende landen op onze website terecht gekomen. Dat komt er op neer dat we nog maar een paar landen te gaan hebben (vooral in Afrika). Dus wie er deze binnenkort naar de Westelijke Sahara, Mauritanië, Tsjaad, Zuid-Soedan, Equatoriaal-Guinea, Gabon, Botswana, Sierra Leone of Liberia gaat moet vooral even onze website bezoeken!

Tot zo ver bedankt en op naar de volgende mijlpaal!

Redactie Snacknieuws

Voor jou geselecteerd:

One thought on “Miljoenste unieke bezoeker voor Snacknieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *