Nieuwe sauzen van Heinz: van ketchup met augurk smaak tot een mosterd barbecue saus

Sauzen HeinzOp National Pickle Day in Amerika verraste Heinz vriend en vijand door hun nieuwste creatie te onthullen: Pickle Ketchup. Een saus die je direct doet denken aan de smaak van augurken van een bekende fastfoodketen, en nu hebben we goed nieuws voor de liefhebbers – binnenkort is deze opmerkelijke saus beschikbaar! Tijdens de Horecava werden niet alleen de flessen Pickle Ketchup tentoongesteld, maar ook drie andere spannende Heinz-sauzen die speciaal zijn ontwikkeld voor de horecasector: Vegan Mayo, Classic Burger Sauce en Mustard Barbecue Sauce.

Pickle Ketchup: een overweldigende ervaring
Het mag dan wel National Pickle Day zijn geweest in Amerika, maar op de Horecava in Nederland werden we aangenaam verrast door een hele rij flessen Pickle Ketchup. De nieuwsgierigheid won het van ons, en we konden niet wachten om deze verrassende saus te proberen. De smaak? Verbluffend! Alsof je de ketchup inclusief augurk rechtstreeks van de hamburger van je favoriete fastfoodketen eet. Een ervaring die ons deed uitkijken naar de release in maart.

Sauzen Heinz

Nieuwe Heinz-sauzen voor de Horeca
Maar Heinz stopte niet bij Pickle Ketchup; ze presenteerden nog drie andere heerlijke sauzen speciaal voor de horecasector. Vegan Mayo biedt dezelfde romigheid en smaak als traditionele mayonaise, maar zonder het gebruik van eieren. De Classic Burger Sauce combineert romigheid met een lichte pit, dankzij de toevoeging van tomaten, ui, knoflook en kruiden. En als je van zoete honing en pittige rokerige BBQ-smaak houdt, dan is de Mustard Barbecue Sauce zeker iets voor jou.

Heinz Drie Nieuwe Sauzen

Ketchup Macarons: een gedurfde creatie
Om te bewijzen dat ketchup veelzijdig is en niet beperkt tot een tosti, werden er zelfs macarons gemaakt met ketchup. De buitenkant, roze vanwege de kruiden van ketchup, verhulde een verrassende vulling van ketchup. Hoewel het misschien niet kan concurreren met de originele zoete smaak van een macaron, trok het zeker de aandacht en slaagde het erin om de boodschap over te brengen: met ketchup kun je meer doen dan je denkt.

Ketchup Macarons

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *