Vanreusel Krokidel XXL

Vanreusel’s uitbreiding aan het assortiment: van Vietnamese loempia tot XXL snacks

Frikandel_XXLVanreusel maakte op de Horecava indruk met een XXL stand waarbij de Frikandel XXL een prominente plek kreeg bovenaan de stand. Dat is met een reden want er is groot nieuws. Vanreusel heeft het XXL assortiment uitgebreid tot vier mega grote snacks. Daarnaast werd er ook een Vietnamese Loempia geïntroduceerd.

Vietnamese Loempia’s: een wereldse smaakervaring
De grote mysterieuze aankondiging van Vanreusel bleek een Vietnamese loempia te zijn. De snackfabrikant heeft deze aan het reeds indrukwekkende assortiment toegevoegd. De snack is verkrijgbaar in twee varianten – kip en veggie – en is een heerlijke combinatie van knapperigheid en verfijnde smaken. De perfecte keuze voor wie op zoek is naar een lichte en smaakvolle snackervaring.

Het XXL Assortiment: Voor de Grootste Genieters
Vanreusel begrijpt dat voor sommigen geen enkele snack groot genoeg kan zijn. Daarom presenteren ze met trots hun XXL stand, een paradijs voor liefhebbers van grootse smaken en royale porties.

XXL Snacks

 1. XXL Frikandel
  De XXL Frikandel, gebaseerd op de smaken van de populaire Frikandel Best Bite, weegt maar liefst 250 gram. Als kers op de taart steunt Vanreusel met elke verkochte Frikandel XXL Make-A-Wish Nederland. Genieten van een heerlijke snack en tegelijkertijd bijdragen aan een goed doel, een win-win voor elke fijnproever.
 2. XXL Burger
  De XXL Burger is niet alleen indrukwekkend groot, maar ook buitengewoon lekker. Met de beste hamburgerreceptuur op basis van kip, belooft deze reusachtige burger zelfs de grootste honger te stillen. Een onmisbare keuze voor de hartige trek.
  Vanreusel XXL Burger
 3. Krokidel XXL
  De Krokidel XXL biedt een extra grote gekruide worst, gehuld in een krokant deegjasje met de vertrouwde smaak van de klassieke frikandel.
 4. XXL Cervela
  Voor de liefhebbers van Belgische Cervela presenteert Vanreusel de XXL-versie, gerookt op echt beukenhout. Of je hem nu warm of koud eet, deze extra grote Cervela belooft een smaakvolle ervaring volgens traditioneel recept.Vanreusel Krokidel XXL

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *