GoulashPUCK

Nieuwe snack op de Horecava: de GoulashPUCK

GoulashPUCKTot mijn grote vreugde mocht ik ook dit jaar weer als afgevaardigde van Snacknieuws naar de Horecava. Er worden ontelbaar veel snacks, sauzen en andere lekkernijen aangeboden om te proeven op de beursvloer. Een festijn voor elke snackliefhebber die zich hier tonnetje rond kan eten.  

De Vries Van Oers op de Horecava
Bij binnenkomst liep ik meteen op tegen de stand van De Vries Van Oers. In de vitrines lagen bekende snacks zoals de Mexicano en ook de SatéPUCK die vorig jaar nieuw werd gepresenteerd. Toen viel mijn oog op een snack die ik nog niet eerder had gezien.

Horecava - De Vries Van Oers

De GoulashPUCK
Deze nieuwe snack van De Vries Van Oers Snacks is de GoulashPUCK. Het idee is hetzelfde als bij de SatéPUCK: een ronde kroketachtige snack met een rijke vulling. De naam is te danken aan de rubberen schijf waarmee ijshockey wordt gespeeld. De snack is niet geheel nieuw, de goulashkroket bestaat al. Groot voordeel van de GoulashPUCK is de ronde vorm waardoor deze snack makkelijk op een broodje past.

GoulashPUCK

Smakelijke snack
Ik kreeg de GoulashPUCK aangeboden om te proeven en was meteen verkocht. De ronde kroket heeft een heerlijke vulling met een licht pittige smaak. Ik vind de snack eigenlijk een nog smaakvollere versie van de gewone rundvlees kroket. De GoulashPUCK is al in verschillende cafetaria verkrijgbaar. Mijn advies is om de GoulashPUCK zeker een keer te proberen in plaats van het gangbare broodje kroket.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *