SatePUCK

Nieuwe snack SatéPUCK op de Horecava

SatePUCKOok ik ben als gastblogger namens Snacknieuws dit jaar naar de Horecava geweest. Het was voor mij de eerste keer op de beurs voor horeca professionals, dus ik keek mijn ogen uit. Gretig en nieuwsgierig liep ik de eerste hal van de RAI binnen wat een walhalla bleek te zijn van nieuwe en oude snacks. Direct werd ik getrokken door de stand van De Vries Snacks waar een dame mij een ronde snack aanbood.

De SatéPUCK
Deze ronde schijf bleek de SatéPUCK te zijn, een nieuwe snack van De Vries Snacks. Het is een soort ronde kroket, maar dan gevuld met kipsatéragout. De SatéPUCK speelt prima in op de huidige trends in de wereld van snacks. De kipsatéschijf is beïnvloed door de populariteit van Aziatische snacks (zoals de babi pangang kroket). Ook zijn er steeds vaker ronde snacks te vinden in cafetaria’s en supermarkt schappen. Bij een broodje SatéPUCK zou chilisaus het beste passen.

SatePUCK

Sjoelen met snacks
De SatéPUCK heeft zijn naam te danken aan de rubberen schijf waarmee ijshockey wordt gespeeld. Helaas was er geen ijsbaan bij de stand, maar er kon wel worden gesjoeld met de nieuwe snack. SatéPUCKS blijken prima te kunnen dienen als vervanger van de houten sjoelschijven.

De SatéPUCK was een aangename eerste versnapering op de Horecava. Ik kan mij voorstellen dat kipsatéliefhebbers helemaal weg zijn van deze snack. De snack heeft in ieder geval al fans want er schijnen na sluitingstijd van de Horecava SatéPUCKS te zijn gestolen!

Voor jou geselecteerd:

3 thoughts on “Nieuwe snack SatéPUCK op de Horecava

    1. Waarschijnlijk door een bus vol oudjes. Door alle bezuinigingen moeten ze deze snack gebruiken in plaats van een houten sjoelschijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *