Bitterbal 2017 burgersOnder het genot van een hoop snacks, een warme zon en verfrissende drankjes werd het vijfde Bitterbal georganiseerd. Dit jaarlijkse evenement bedacht door Oma Bobs wordt gebruikt om pers en relaties in het zonnetje te zetten.

Gouden Bitterbal
In het geval van Café Chris net even iets meer dan de rest. Want dit stokoude café uit de Jordaan won de Gouden Bitterbal. Een trofee voor de leukste, meest originele klant van Oma Bobs. Oprichter Jurgen Ottenhoff is een man van weinig woorden maar wist prima onder woorden te brengen waarom Café Chris deze prijs verdient. Een klein café met een enorme historie die de heerlijke snacks van Oma Bobs verkoopt.

Kroketwalk
Tijden de Kroketwalk werd het nieuwste assortiment van Oma Bobs aan de man gebracht. Een leuk initiatief met een even originele naam als het Bitterbal. Een dame en heer mochten op een catwalk diverse nieuwe snacks tonen die tegelijkertijd uitgedeeld werden aan de gasten. Daarna mocht Dries Roelvink het feest muzikaal aftrappen.

Bitterbal 2017 Kroketwalk

Zongebruind en grote zonnebril
Door omstandigheden was er vorig jaar geen Bitterbal maar dat heeft Oma Bobs dit jaar dubbel en dwars ingehaald. Het geweldige weer heeft uiteraard bijgedragen aan een geslaagd evenement waar veel zongebruinde dames met iets te grote zonnebrillen op af kwamen. Kwamen ze voor de snacks, Dries Roelvink of de drank?

Bitterbal 2017 Sliders

Zomercollectie
Wij weten het niet want we waren te druk met het proeven van een enorme diversiteit aan snacks. Mini hamburgers (sliders), garnalen, haring, kreeft en rendangkroketjes, kaasstengels, spareribs, diverse bitterballen en het bleef maar komen. We kunnen daarom tot de simpele conclusie komen dat het met de zomercollectie van Oma Bobs wel snor zit.

De ambachtelijke snacks van Oma Bobs zijn verkrijgbaar bij diverse horecagelegenheden. Van sterrenrestaurants tot buurtcafés.

Bitterbal 2017

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *