Burger King Japan King Yeti

Onbeperkt burger van 1500 calorieën eten bij Burger King Japan

Burger King One Pounder ActieDe gigantische Yeti burger van 1495 calorieën die verkrijgbaar is bij Burger King Japan is onderdeel van een all-you-can-eat actie. Wie na een portie nog niet genoeg heeft kan bij de restaurants in tien locaties in Tokyo en de prefecturen (soort provincies) van Kanagawa, Chiba, Saitama en Osaka terecht voor een unieke uitdaging.

De uitdaging bestaat uit een wedstrijd van 45 minuten waarin friet, een medium frisdrank en een yeti burger gegeten kan worden. De uitdager krijgt onbeperkt refills voor friet, drinken of een Yeti burger. Tot het 30 minuten punt kan er gevraagd worden om het bijvullen van een van de items. Nog even ter opfrissing de Yeti burger bestaat uit vier plakken flamegrilled beef, zes plakken Gouda kaas, een witte kaassaus gemaakt van Parmezaanse kaas en camembert, uien en augurken.

Burger King Japan King Yeti

Deelnemen aan de wedstrijd kost 3900 Yen (€ 26,90), wat zo’n beetje de prijs is van twee Yeti burgers. Een Yeti burger kost los 2190 Yen (€ 15,10) of 2490 Yen (€ 17,17) in een menu. Dus de kans dat een deelnemer (veel) winst maakt met de actie is niet zo groot. Maar aangezien iedere deelnemer ook een t-shirt en een burger bewaardoos krijgt is het ook zonder het eten van twee burgers een geslaagde actie.

Burger King One Pounder Actie

Burger King One Pounder Actie

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *