Ontsnap aan de drukke decembermaand met nieuwe McDonald’s decemberactie

McDonald's Getaway Island KersttruiDecember is de maand van gezelligheid maar ook van veel verplichtingen. In deze hectische tijd kun je best toe zijn aan wat ontspanning en daarom heeft McDonald’s de campagne: ‘December kan wel een beetje McDonald’s gebruiken’ gestart. Deze campagne komt in de plaats voor de succesvolle McDonald’s cadeaukalender.

Want in een McDonald’s restaurants ontsnap je even aan de drukte, maar dat kan ook in de McDonald’s App. In een nieuwe virtuele wereld toegankelijk via de McDonald’s app zijn elke dag games, prijzen en muziek te vinden. De virtuele wereld heet: ‘Getaway Island’. Momenteel is in de McDonald’s App al een voorproefje van Getaway Island te vinden waarbij het spel Burger Obstacle Run gespeeld kan worden. In dit spel moet men hamburgers, frietjes, milkshakes en frietsaus ontwijken.

McDonald's Getaway Island Kersttrui

Het is een teaser voor het echte werk want op 6 december gaat Getaway Island volledig live. Vanaf die datum zal het spel beginnen en start McDonald’s een landelijke campagne over de actie. De campagne loopt tot 9 januari 2023.

McDonald's Burger Obstacle Run

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *