Pokémonfiguren in Happy Meal

Pokémons Happy MealTot 14 december zitten er Pokémons in de Happy Meals van McDonald’s. Neem de buurjongen of het kleine neefje dus mee, trakteer ze op een Happy Meal en neem als dank de Pokémon in ontvangst. Totaal zijn er zestien Pokémons verkrijgbaar uit zes verschillende generaties.


Advertentie


Nintendo
Pokémon, van spelletjesgigant Nintendo, kende dit jaar met Pokémon GO een enorme hype. Gezien de populariteit van dit spel kan het zijn dat er veel animo is voor de figuurtjes. Het is niet de eerste keer dat McDonald’s en Nintendo samen werken. Zo zaten er dit jaar nog Mario figuren in de Happy Meal en waren er met het spel Pokémon Go speciale Pokémons te vangen in diverse McDonald’s vestigingen. Daarvoor kende McDonald’s en Nintendo ook al diverse succesvolle acties.

Pikachu en co
Het aanbod van McDonald’s bestaat uit de volgende Pokémons: Scraggy, Torchic, Vulpix, Totodile, Snivy, Fennekin, Squirtle, Jigglypuff, Piplup,Psyduck, Dedenne, Eevee, Pikachu (ja die kent u!), Togepi, Meowth en Shiny Magikarp.

Pokémon Happy Meal

Los of als Happy Meal
Voor wie geen buurjongen of klein neefje heeft en de Pokémons toch zou willen verzamelen: bij de meeste vestigingen zijn de Happy Meal speeltjes ook los verkrijgbaar. Kosten zijn ongeveer
€ 1,95. Een Happy Meal (met Chicken McNuggets/Hamburger/Cheeseburger/McFish, Franse Frietjes/snoeptomaatjes, een drankje en toetje) kost ongeveer € 3,95.

Joost Massing

Joost Massing is oprichter van www.snack-nieuws.nl. Hij gaat door het leven "als vriend van de frieten".

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *