Reizigers willen het liefst bitterballen, tapas en pizza tijdens vlucht

Vliegtuig etenUit onderzoek, gedaan door de vakantiebeoordelingssite Zoover, blijkt dat 65% van de Europeanen niet tevreden is over de kwaliteit van het eten in vliegtuigen. Reizigers zouden tijdens de vlucht het liefst verschillende snacks bestellen op de reis aangenamer te maken.

Meer snacks
Uit het onderzoekt blijkt dat reizigers graag zien dat luchtvaartmaatschappijen de menukaart uitbreiden met verschillende snacks. Zo zou 30% van de respondenten graag bitterballen bestellen, 23% kiest voor tapas, pizza en sushi scoren 17% en 14% zou graag patat eten in het vliegtuig.

Smaken zijn anders
Bij de budget luchtvaartmaatschappijen wordt het eten over het algemeen meer over het eten geklaagd. Terwijl bij de duurdere vluchten het eten veel beter eetbaar is. Wat daar verder nog in meespeelt is dat de omstandigheden in het vliegtuig ook onze smaak kunnen beïnvloeden. Door de druk zijn smaken zoals zoet en zout veel minder intens terwijl zure en bittere smaken nauwelijks worden beïnvloed.

Na het horen van deze resultaten vragen wij ons af welke snack u het liefst in een vliegtuig zou eten. Laat het ons weten via een reactie.

Lees meer over het onderzoek van Zoover.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *