Smullers vega automatiek

Smullers vestiging op Amsterdam Centraal is vandaag geheel vegetarisch

Smullers vega automatiekHet verkooppunt van Smullers op Amsterdam Centraal is vandaag, op dierendag, helemaal vegetarisch. De actie is een ludieke manier om het 1-jarig jubileum van vegetarische burger van de Vegetarische Slager te vieren.

Groene automatiek
Om dit jubileum te vieren zal de volledige automatiek van Smullers groen kleuren door de verpakkingen van de vegetarische burgers. Naast de burgers zullen er allerlei andere vegetarische snacks aangeboden worden zoals bamischijven en kaassoufflés.

Groot succes
“De vegetarische burger is sinds z’n lancering vorig jaar een groot succes. Met deze ludieke actie kunnen we nog meer reizigers kennis laten maken met dit product” laat Smullers marketeer Roger Bloem weten. Ook Jaap Korteweg, oprichter van de Vegetarische Slager, is enthousiast: “het is fantastisch dat zoveel gasten van Smullers vandaag kennis kunnen maken met deze populaire vegetarische burger, die zelfs de grootste vleesliefhebber kan overtuigen.”

Populair
De snackbarketen is populairder dan ooit bij de vegetarische eters. Naast de vegetarische burger verkoopt Smullers, vegan mayonaise en is de bamischijf vleesloos.

Smullers vega automatiek

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *