Sjieke Snacks Sterrensnacks

Snacken op niveau met Sterrenbox van Sjieke Snacks

Sjieke Snacks Sterrensnacks2Sjieke Snacks is een snackproducent van luxe, goedgevulde snacks. In samenwerking met vijf Michelinsterrenchefs heeft Sjieke snacks een Sterrenbox geïntroduceerd. Iedere chef heeft een eigen snack bedacht. Daarnaast doet Sjieke Snacks ook nog een eigen snack in de doos wat het totaal op zes luxe snacks maakt.

De zes verschillende snacks uit de snackbox zijn: de Tom Kha kai kroket van Restaurant Noble, de Drielse champignon kroket van Restaurant Flicka, de Risolle Wagyu & Tomasu van Restaurant Sense, de Kipcorn Thaise curry & garnaal van Restaurant Noble Kitchen, de Balleke Vigor van Restaurant Vigor en de Kaassoufflé pata negra & taleggio van Sjieke Snacks. De snacks zijn met de beste ingrediënten gemaakt zoals foie, pata negra, paddenstoelen, Tom kha ka, Taleggio, gamba’s, lokaal Wagyu beef uit Esch en ook de Hollandse sojasaus Tomasu zit in twee van de zes snacks.

Sjieke Snacks Sterrensnacks

Daarmee kunnen de snacks niet alleen dienen bij een borrel maar ook bij een diner. Alle snacks zijn gemaakt voor de frituur. De snackbox met zes verschillende snacks is verkrijgbaar in de webshop van Sjieke Snacks voor € 22,50 of in combinatie met Vuurzee (een champagne bier van De Goede & De Stoute) voor € 50.

Sjieke Snacks Sterrensnacks

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *