Valentijnsdag_knetterdel_feat

FEBO Chocolade bitterbalDiverse ketens spelen in op Valentijnsdag. Niet zo gek want liefde gaat door de maag. Al blijkt ook afscheid nemen van een ex een goede motivatie voor gratis snacks. We hebben de meest opvallende Valentijnsdag acties op een rijtje gezet.

Gratis Whopper in ruil voor foto van ex
Bij diverse Burger Kings in New York City, Los Angeles, San Francisco en Boston kunnen snackers een foto van hun ex inruilen voor een Whopper. De actie zal bijgestaan worden door de nieuwe Batman knock off film Birds of Prey waar Harley Quinn en the Joker uit elkaar gaan. In de deelnemende vestigingen staan dozen in de stijl van de film om afscheid te nemen van een foto van een ex.

Whopper Harley Quinn

Tien gratis wings bij Hooters
Hooters Amerika heeft een soortgelijke actie. Wie een foto van een ex meeneemt krijgt gratis tien wings. De foto kan ook via een app digitaal in stukjes worden gescheurd.

Daten op basis van snackvoorkeur
Snackbarketen Bram Ladage heeft op Valentijnsdag een bijzondere datenight waarbij deelnemers worden gekoppeld op basis van hun favoriete snack. Lees meer.

Chocoladebitterbal bij FEBO
Ook FEBO viert Valentijnsdag. Ze doen dit door de vestiging op het Amsterdamse Stadionplein om te toveren tot romantisch restaurant. FEBO zal daar onder meer de  chocoladebitterbal serveren. Verder krijgen gasten een driegangenmenu voorgeschoteld en zal het voorzien zijn van livemuziek en bediening.  Wie een bestelling doet bij FEBO via Thuisbezorgd of Deliveroo ontvangt gratis zes chocoladebitterballen.

FEBO Chocolade bitterbal

Romantisch diner bij De McDonald’s in Amersfoort
Eerder deze week schreven we over een zeer romantisch diner bij McDonald’s vestiging aan de Wiekenweg in Amersfoort. Tijdens dit diner zal het de gasten aan niet ontbreken. De tafels worden volledig in Valentijnssfeer en met kaarslicht aangekleed. De stelletjes worden aan tafel bediend door enkele gastvrouwen. De bestelde burgers en frietjes worden netjes op bord geserveerd en de frisdrank wordt gedronken vanuit een wijnglas. Lees meer.

Valentijnsdiner McDonald's

Romantische Knetterdel
Ook de Knetterdel heeft op een romantische manier van zich laten horen. De knetterdel laat zien dat de snack ook met Valentijnsdag een speciale traktatie is.

Valentijns knetterdel

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *