BitesWesLove

Snacknieuws neemt (nieuwe) smaken BitesWeLove onder de loep

BitesWesLove DoosVaste lezers weten dat we al tijden fan zijn van de bites van BitesWeLove. We waren dan ook in extase toen we een doos met diverse (nieuwe) smaken kregen van BitesWeLove. Tijd om de smaken een voor een door te nemen want wie gek is op chips en hartige snacks doet er goed aan eens naar deze bites te kijken.

BitesWeLove Flip Its
De Flip-Its zijn verkrijgbaar in kleine zakjes van 68 calorieën in de smaken Paprika en Salt & Pepper. De Flip Its zijn erg luchtig. Ze knagen goed en makkelijk weg. Misschien een beetje te makkelijk want een zakje is zo op. Goed dat het dan maar 68 calorieën zijn! De Flip Its Salt & Pepper zijn goed gekruid en hebben een nasmaak van peper. De Flip Its Paprika zijn voorzien van een lichte paprikasmaak. Heel subtiel.

BitesWeLove Flip Its

BitesWeLove Crunchy Corn
De Crunchy Corn is er in twee smaken Cool & Creamy en Sweet Chili. De Sweet Chili smaken zoals je kunt verwachten naar chili. De andere variant, Cool & Creamy, heeft de smaak van room goed vast weten te leggen. In vergelijking met de andere BitesWeLove is deze snack misschien wat eenzijdig omdat het vooral bestaat uit stukjes mais. Alhoewel het niet vervelend is, mis je daardoor soms een verrassing wat de andere smaken meer hebben. Een portie is goed voor 134 calorieën.

BitesWeLove Beans & Peanut Mix
Nooit gedacht dat ik ooit nog bonen met pinda’s zou gaan snacken, maar het moment is daar. Alhoewel de combinatie wat vreemd klinkt combineren de ingrediënten, mede dankzij de chili smaak, goed. Een zakje is goed voor 177 calorieën.

BitesWesLove Doos

BitesWeLove Peanuts, Raisins & Chocolate Mix
Een heerlijk mix voor de zoetekauw met chocolade, nootjes en rozijnen. In het zakje zit veel variatie, veel verschillende smaken en 140 calorieën. Een ware traktatie!

BitesWesLove Peanuts, Raisins & Chocolate Mix
BitesWesLove Peanuts, Raisins & Chocolate Mix

BitesWeLove Crunchy Peas
Deze bites bijten goed weg. Terwijl smokey vaak een chemische smaak kan hebben is dat niet het geval bij deze snack. Ander positief punt is dat de Crunchy Peas 60% minder vet bevatten. Dat is altijd goed. Op de verpakking staat verder nog dat het vegan is, misschien wat overdreven omdat we nog nooit een doperwt hebben gezien die niet vegan was?

BitesWeLove Mixed Nuts
Een klassieker, maar dan wel in handig snack formaat. Beetje zout er op en het smaakt heerlijk. Een zakje is goed voor 192 calorieën. Het is daarmee een verantwoord tussendoortje. Maar deze smaakt zo lekker dat om eerlijk te zijn het zakje wel wat groter mag zijn.

BitesWeLove Mixed Nuts
BitesWeLove Mixed Nuts

Algemeen oordeel
Het is duidelijk dat BitesWeLove producten maakt van hoge kwaliteit. Daarmee houden ze rekening met calorieën en de aan te raden hoeveelheid van een snack. Uiteraard is dat een advies en snacken wij graag meer. Daarom zijn de meeste smaken ook in grote verpakkingen verkrijgbaar. En juist dat laatste is goed nieuws want op steeds meer plekken worden de bites van BitesWeLove verkocht. Van grote supermarkten zoals Albert Heijn, Jumbo, bezorgdiensten zoals Picnic en zelfs op Bol.com per 50 zakjes.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *