Snacknieuws nieuwsbrief februari 2016

Snacknieuws nieuwsbrief februari 2016Een wereldse mayonaise met volle romige smaak zo werd de nieuwe mayonaise van Oliehoorn door Snacknieuws omschreven. Naast deze mayonaise was er ook nog nieuws over grotere frietsaus bakjes bij McDonald’s, een honderdjarige die zijn verjaardag viert bij de fastfoodketen, een patatzaak zonder frituur en wat is nou eigenlijk het verschil tussen frietsaus en mayonaise? U leest het allemaal in de nieuwsbrief van Snacknieuws. Wilt u de nieuwsbrief maandelijks ontvangen? Abonneren kan via het volgende formulier.

Deel dit op

Meer vet nieuws

world traveler sauces box

World Traveler Hot Sauces

Onlangs kreeg ik een grote “de luxe” display box gevuld met hete wereld sauzen. Ik vond het een uitermate origineel cadeau. Deze gift box ziet er gelikt uit en de namen op de 15 verpakte flesje doen het ergste vermoeden. Want wat dacht u van angstaanjagende namen als: Dragon’s breath, Bourbon Voodoo, Mayan Ruins, Indian Tiger Blood en […]

De discodel

Een tijdje geleden werd mij verteld dat er een hele bijzondere snack alleen in Nijmegen te krijgen is: de discodel. Deze snack is een frikandel met mayonaise en discodip. Ik was erg nieuwsgierig naar deze merkwaardige combinatie en besloot af te reizen naar Nijmegen om deze kleurrijke frikandel eens te proeven.


Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *