world traveler sauces box

world traveler sauces box

Onlangs kreeg ik een grote “de luxe” display box gevuld met hete wereld sauzen. Ik vond het een uitermate origineel cadeau. Deze gift box ziet er gelikt uit en de namen op de 15 verpakte flesje doen het ergste vermoeden. Want wat dacht u van angstaanjagende namen als: Dragon’s breath, Bourbon Voodoo, Mayan Ruins, Indian Tiger Blood en zeker niet de minste Death Valley Rattler Sauce.

Strategie
Natuurlijk gaan de flessen open dat is een ding wat zeker is het probleem is echter hoe pak ik het aan. Probeer ik ze na elkaar of wordt het door elkaar. Ik ben bang dat ik met 15 open flessen in de koelkast geen punten score bij mevrouw Mingema. Ik ben er nog niet uit, het plan van aanpak is vooralsnog onduidelijk en de doos staat hier inmiddels al een maand.

Hawaian Hot Lava SausVan laag naar hoog?
Aan de achterzijde van de imposante doos per flesje gedetailleerde informatie over calorieën, vetten, vetzuren, koolhydraten en ga zo maar door. Ook de E-nummers vliegen je weer om de oren. Ik mis hier wel een vermelding op de Scoville schaal zodat ik me van een milde saus naar de heetste zou kunnen opwerken. Dan maar op continent of gewoon op kleur? Nee, dat kan niet, er zijn te veel flessen met de bekende rode kleur dat kon wel eens een smaakverzadiging opleveren.

Het licht
Een opeens was daar mijn verlossing: ik begin gewoon van links naar rechts, dus binnenkort ga ik er voor zitten en gaat de Hawaiian Lava Flow open. Ik kan nog niet garanderen of ik mijn vingers erbij aflik of meteen verbrand maar laten we afspreken dat ik u in de loop van het jaar over mijn vorderingen en mijn bevindingen met deze monsterbox op de hoogte hou.

world traveler sauces box

hot sauces achterkant

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *