Horecava 2016

Snacknieuws op de Horecava 2016

Horecava 2016De afgelopen jaren hebben we veel nieuwe, legendarische en opvallende snacks gezien op de Horecava. Geen wonder dat we dit jaar met de sterkste bezitting ooit afreizen naar de Rai in Amsterdam waar van maandag 11 tot en met donderdag 14 januari de Horecava zal plaats vinden. 

Vanaf volgende week zullen we schrijven over de nieuwe snacks die u binnenkort kunt verwachten in de cafetaria, de supermarkt of misschien wel bij een tankstation.

De lekkerste hamburger
Ook is Snacknieuws uitgenodigd om plaats te nemen in de jury van de lekkerste hamburger van Nederland. Net als in 2015 komen er weer diverse hamburgers voorbij waar we een vakkundig oordeel over gaan geven.

Tip ons
Natuurlijk gaan we alle hallen af opzoek naar de snacks die we nog niet eerder hebben gezien of geproefd maar het helpt ons een hoop als leveranciers ons vooraf al tippen. Dan weten we vooraf al waar we even moeten kijken. Mocht u een nieuwe snack, een nieuwtje of een snackgerelateerd product hebben op de Horecava laat het ons dan weten. Dat kan via een reactie onder dit bericht of via een mailtje via het contactformulier. U kunt ons natuurlijk ook op de beurs naar binnen lokken met dampende frituurpannen en verse snacks. Zien we u dan?

Benieuwd wat u kunt verwachten? Lees ons verslag van de Horecava van 2015.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *