Snacknieuws test A-Z Barbecue

Met het lekkere weer kan er niet genoeg gebarbecued worden. Onlangs had ik een barbecue die geregeld was via A-Z barbecue. Een bedrijf dat een volledige barbecue kan organiseren voor een leuke prijs. Maar wat is de kwaliteit?


Advertentie


Deluxe Barbecue menu
Voor € 14,30 per persoon hebben we het Deluxe Barbecue menu gekozen. In dit menu zit: een gemarineerde varkenshaasmedaillons aan spies, een kalkoentournedos omwikkeld met ontbijtspek, een gemarineerde kogelbiefstuk, een Italiaanse vleesspies en een verse hamburger.

Compleet
U krijgt een volledig verzorgde barbecue. Geen omkijken naar het vlees of de saus en het is meer dan genoeg. Er zitten zelfs borden, bestek en een gasbarbecue bij. Bij bestelling kunt u nog extra vlees, sauzen of brood bestellen.

Veel
Maar wat voor kwaliteit heeft het eten? Het pakket bestaat uit vijf stukken vlees per persoon. We beginnen met de kalkoentournedos omwikkeld met ontbijtspek. Het vlees smaakt heerlijk. Vers, mals. De sauzen en salades zijn ook van prima kwaliteit. Daarna volgende de stukken vlees elkaar snel op. De vleesspies, dan de hamburger en de varkenshaasmedaillons aan spies. Na vier stukken vlees lijkt iedereen vol te zitten. Maar we sluiten af met een kogelbiefstuk. Voor dit stukje vlees hebben de meeste nog wel plek.

Oordeel
Na afloop staan we versteld dat dit allemaal kan voor € 14. Wie een complete barbecue gaat organiseren doet er goed aan om aan A-Z barbecue te denken. De prijs is prima voor de kwaliteit die u krijgt. Het vlees is heerlijk en u krijgt meer dan genoeg. Na gebruik mag de afwas in een krat worden ingeleverd dus zelfs daar heeft u geen omkijken naar. Het enige dat mist zijn de consumpties en een kok.

Joost Massing

Joost Massing is oprichter van www.snack-nieuws.nl. Hij gaat door het leven "als vriend van de frieten".

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *