GoGo Kapsalon

Snacknieuws test GoGo Kapsalon

GoGo Kapsalon VerpakkingEen kapsalon uit het diepvriesvak: dat is de GoGo Kapsalon. Het is een creatie van Sucuk Döner en Sumerfood. Deze prachtige creatie ligt ook in onze diepvriezer te wachten totdat we de deur open doen en de oven aanzetten.

Makkelijk
De kapsalon komt uit de diepvries en makkelijk klaar te maken: midden in de nacht, tijdens een voetbal wedstrijd of een Teams vergadering. De GoGo Kapsalon bestaat uit friet, kipdöner en kaas. Het enige dat u hoeft te doen is sla en naar wens tomaten en/of bijvoorbeeld komkommer en saus toe te voegen. Het product heeft dus ook het halal keurmerk omdat het gemaakt is van kipdöner. De kapsalon weegt 300 gram en bevat 784 kilocalorieën, dit is zonder de toegevoegde sla en sauzen. De GoGo Kapsalon is zowel in de oven als in de magnetron te bereiden.

GoGo Kapsalon Verpakking

De bereiding
De GoGo Kapsalon gaat 14 minuten in de oven. Na 10 minuten komen de heerlijke döner en frietgeuren uit de oven dus ga ik snel de sla en sauzen klaar zetten. Eenmaal opgewarmd ziet het er al smakelijk uit. En er is nog genoeg ruimte in het bakje om sla toe te voegen. In een minuut is de kapsalon voorzien van sla, saus, komkommers en tomaat. Dit moet zelfs iemand die water aan kan laten branden nog lukken. Er kan nog naar hartenlust gecombineerd worden met diverse soorten sla of andere ingrediënten.

GoGo Kapsalon uit de oven

Smakelijk
De kapsalon ruikt en smaakt vers, het is dan ook (bijna) niet te merken dat het uit de diepvries komt. In de kapsalon komen diverse smaken bij elkaar, precies zoals de kapsalon ooit bedacht is. De standaard hoeveelheid friet, kaas en kipdöner in het product is prima. En de kwaliteit daarvan is ook goed. Het hapt lekker weg en vult als een volwaardige maaltijd, net zoals de kapsalon bij de snackbar.

GoGo Kapsalon klaar

Conclusie
De GoGo Kapsalon komt precies op het juiste moment dat we veel thuis zijn en allerlei nachtelijke bezoekjes aan de snackbar moeten missen. Nu kunnen we een kapsalon eten wanneer het ons uitkomt. We zijn zeer over de GoGo Kapsalon te spreken en zien het dan ook als een aanwinst voor het diepvriesvak. De GoGo Kapsalon kost € 4,99 en is verkrijgbaar bij Plus en Boon supermarkt.

GoGo Kapsalon eten

Voor jou geselecteerd:

3 thoughts on “Snacknieuws test GoGo Kapsalon

  1. Zo, dit ziet er lekker uit. Ik kan mij wel voorstellen dat ik er een paar in de vriezer heb liggen voor als ik weer dronken thuiskom. Als dat ooit weer eens mag.

  2. Niet te vreten., na 1 hap wou ik het weggooien maar onze hond keek heel zielig dus het aan de hond gegeven maar na 2x snuffellen keek ze me heel teleurgesteld aan en liep erbij weg……….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *