Veggie McKroket

Snacknieuws test Veggie McKroket van McDonald’s

Veggie McKroketMet de structuur en ragout van een kroket kunnen verschillende ingrediënten gebruikt worden om een smakelijk geheel te maken. Daarom hadden wij ook hoge verwachtingen van de Veggie McKroket. Tijd om de nieuwe snack van McDonald’s te testen.

Op de foto

Eenmaal gekocht hebben we de Veggie McKroket in het zonnetje op de foto gezet en opgegeten. Zoals u ziet zit de Veggie McKroket in een vrolijke wit/groene wikkel met een M, een plantje en het woord Veggie erop, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan bij een grotere bestelling.

Veggie McKroket

Vertrouwd

De burger ruikt bekend en ook de smaakbeleving is vertrouwd. Qua structuur doet deze veggie-variant niet onder voor z’n vleesbevattende evenknie. De hamburgerketen heeft echt z’n best gedaan om de vertrouwde kroketvezels na te bootsen en is daarin wat ons betreft geslaagd. Ook ontbreekt de dijonmosterdsaus niet.

Veggie McKroket

Goed alternatief

Het is daarmee een zeer aan te raden alternatief voor de flexitariër (minstens 1 dag per week geen vlees of vis). De Veggie variant is nu nog als tijdelijke actie tot 23 november en kost €3,10. Als er genoeg animo is, komt de kroketburger mogelijk permanent op het menu.

Veggie McKroket

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *