Steeds meer vraag naar speciale croquetten | Snacknieuws
Snacknieuws

12-uurtje

Steeds meer vraag naar speciale croquetten

12-uurtjeDiverse cateraars en restaurants hebben naast de rundvlees- en kalfsvleeskroketten steeds vaker speciale kroketten op het menu staan. Of zoals speciale kroketten ook wel worden genoemd om nog specialer te lijken: croquet. 

Garnalen-, paling- en groentecroquetten
Leverancier Oma Bobs Snacks ziet de toename in populariteit vooral bij garnalen-, paling- en groentecroquetten. De vraag naar speciale croquetten bij Oma Bobs is met 30% toegenomen ten opzichte van het eerste deel van 2015.

Win-win
Volgens Jurgen Ottenhoff, oprichter van Oma Bobs Snacks, zegt dat gasten een hoogwaardige snack krijgen die bijvoorbeeld als voorgerecht geserveerd kan worden terwijl de speciale croquetten vaak een hogere marge hebben voor de ondernemer. Een win-win situatie dus.

Deel dit snacknieuws op:

Blijf op de hoogte

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *