Thuisbezorgd gaat “in het vliegtuig” bezorgen

Eten bestellen in het vliegtuigThuisbezorgd.nl en Transavia zijn een samenwerking gestart waardoor passagiers een maaltijd kunnen laten bezorgen voor hun vlucht. Tot één uur voor boarden kan de bezorging doorgegeven worden waarna de maaltijd vers wordt gemaakt en aan boord wordt bezorgd.

Vier locaties
Een dergelijke samenwerking is voor het eerst en voorlopig alleen in Nederland op vluchten naar vier bestemmingen in Griekenland, Portugal en Italië. Bij een geslaagde proef zal het aanbod uitgebreid worden, ook op andere Nederlandse vliegvelden.

Tien maaltijden
Wie in de proefperiode naar een van de aangemerkte locaties vliegt die krijgt een e-mail met daarin het assortiment aan maaltijden. Vervolgens kan er via Thuisbezorgd.nl bij het Transavia restaurant een keuze gemaakt worden uit tien maaltijden waaronder salades, Indonesische rendang en sushi. Tijdens de vlucht krijgen de passagiers hun bestelde eten. De afgelopen maanden kan er op steeds meer plekken eten bezorgd worden. Mede door corona neemt deze trend enorm toe.

Eten bestellen in het vliegtuig

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *