Turkse pizza met kroket en Durum met frikandel

Durum JeroenCafetaria Ten Beste uit Utrecht heeft een unieke Turkse pizza. De pizza genaamd pizza Marjolein is een Turkse pizza om twee kroketten gerold. De Pizza Marjolein is inmiddels een publieksfavoriet en werd ongeveer een jaar geleden bedacht door Marjolein Snellink. Voor € 6 is deze snack verkrijgbaar.


Advertentie


Waar de vulling van een traditionele Turkse pizza bestaat uit pikant gekruid gehakt, ui, verse tomaten, pikante pepers en peterselie. Geeft cafetaria Ten Beste de mogelijkheid om het gehakt te vervangen voor een andere snack.

Pizza Marjolein
Pizza Marjolein – een Turkse pizza met twee kroketten. De pizza Marjolein dankt haar naam aan een bestelling van Marjolein Snellink tijdens de studentenintroductie van 2015.

Durum frikandel
Daarmee brengt Ten Beste het beste in snackliefhebbers naar boven want ook een pizza Simon (Turkse pizza met dubbele kaassoufflé), pizza Laurens (Turkse pizza met kipcorn), Pizza Bastian (Turkse pizza met Mexicano) en het juweeltje de Durum Jeroen (met frikandel) zijn bij deze cafetaria verkrijgbaar. Kortom heeft u een keer zin een niet alledaagse snackcombinatie? Ga dan naar Cafetaria Ten Beste uit Utrecht.

Durum Jeroen
Durum Jeroen – Een Durum met frikandel

Joost Massing

Joost Massing is oprichter van www.snack-nieuws.nl. Hij gaat door het leven "als vriend van de frieten".

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *