Hamburger close-up

Wat is de ultieme Koningsdagsnack?

Maestro burger binnenkantKoningsdag gaat gepaard met allerlei festiviteiten: muziek, vrijmarkt, een hoop bier en snacks. Maar wat is nou de ultieme Koningsdagsnack? We zetten ze voor u op een rij:

Cupcakes
Op de vrijmarkt worden veel zelfgemaakte snacks aangeboden. Deze snacks, vooral door kinderen gemaakt, zijn eenvoudig en vaak de dag er voor klaargemaakt. Denk dan aan koekjes en cupcakes. Het liefst natuurlijk met een kroontje of ander oranje detail.

bitterballenBitterballen
Wie niet op pad gaat of vanaf een balkon mee kan delen in de feestvreugde doet er goed aan om bitterballen te serveren. De snack past bij iedere borrel en is altijd een succes.

Hamburgers
Op Koningsdag zijn er door heel het land diverse podia met muziek. Uiteraard gaat dit gepaard met een hoop drank. Na een paar glazen heeft u maar zin in één ding: een vette hap! Onze voorkeur heeft een hamburger omdat u die met één hand kunt eten. In de andere hand heeft u uiteraard een biertje.

Oranje tompouceTompouce
Maar de ultieme Oranje snack is toch wel de oranje tompouce. Iedere Koningsdag dient afgetrapt te worden met deze snack. Ze gaan niet voor niets als warme broodjes over de toonbank bij de HEMA en diverse bakkerijen.

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *