Wat snacken voetbalfans in andere landen?

Whirlpool Belgische MagnetronAfgelopen dagen hebben we geschreven over de meest opvallende oranje snacks. Vandaag, de dag dat het WK begint, schrijven we het laatste WK artikel. Dit keer niet over Oranje, maar juist over de snacks van de andere deelnemers. Hoe staat de concurrentie er voor? Wat dacht u van een Belgische WK magnetron of een broodje Christiano Ronaldo?

  • Amerika – De Ray’s and Stark Bar in Los Angeles geeft tijdens het WK mini snacks en drankjes aan bezoekers. De snacks zijn gebaseerd op de landen die dag moeten spelen. We weten niet wat er op het menu staat als Oranje speelt.
  • België – Whirlpool heeft voor het WK een magnetron voorzien van een Belgische vlag. De magnetron heeft de naam Max Sport en kan naast opwarmen ook grillen. Door het kleine formaat is de Max Sport makkelijk mee te nemen naar kantoor. Een pizza of kippenkluifje is dus zo klaar gemaakt tijdens de wedstrijd. De adviesprijs is € 179.
  • Brazilië – Brazilië is het land waar het WK voetbal wordt gespeeld. De plaatselijke McDonald’s heeft van alle kanshebbers (en Amerika) een burger gemaakt. Iedere dag van de week is er een andere landenburger te scoren. Op het menu staat een: Argentijnse, Braziliaanse, Franse, Duitse, Italiaanse, Spaanse en Amerikaanse hamburger. Elke burger heeft zijn eigen stijl en smaak.
  • Japan – Pikachu is dit WK het symbool voor het Japanse elftal. De Pokemon staat afgebeeld op het officiële voetbalshirt van Japan. Ook is Pikachu te vinden op allerlei merchandise en snacks. We kwamen het gele wezen tegen op koekjes en melk.
  • Portugal – De Portugese Jose dos Santos Antonio verkoopt in een Braziliaanse bar een nieuwe sandwich. De Sandwich draagt de naam van Christiano Ronaldo, de voetballer van Portugal die onlangs verkozen werd tot voetballer van het jaar. De Sandwich bevat onder meer kabeljauw, ui, knoflook, olijven, peterselie, kaas en olijfolie.

Tot zover een kijkje in de keuken bij onze concurrenten. Denkt u dat we op basis van de snacks kans maken?

McBrazil Burger Japans elftal Pikachu koekjes

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *