Wie doet er mee aan het Open Mierlose Kampioenschap Frikandellen Eten?

Frikandellen eetwedstrijd

Op zaterdag 11 juli het eerste Open Mierlose Kampioenschap Frikandellen Eten. Dit kampioenschap is georganiseerd door Nick van Waaijenburg van Eethuis Reintje in Mierlo.

Gouden frituurpan
De regels zijn simpel: eet zoveel mogelijk frikandellen in een uur tijd, gebruik fritessaus, curry of appelmoes en de winnaar krijgt naast de titel een echte gouden frituurpan en het vette pret verrassingspakket.

Nick van Waaijenburgis gek op frikandellen. Dus een eetwedstrijd met frikandellen was een logisch gevolg op deze liefde. De uitbater zegt dat een bezoekje aan de snackbar niet compleet is als er geen frikandel gegeten is. Tijdens de wedstrijd zullen dat er waarschijnlijk een stuk meer zijn. Het record staat namelijk (al jaren) op 47 frikandellen in een uur. Maar tijdens vergelijkbare wedstrijden worden er regelmatig meer dan twintig gegeten.

Frituurpannen Frikandelleneetwedstrijd

Inschrijven
Door corona zijn er diverse voorzorgsmaatregelen genomen. Zo worden er, als er meer dan vijftien deelnemers zijn, twee shifts gehouden. De wedstrijd start zaterdag 11 juli om 14.00 uur aan de Christinastraat 1 in Mierlo. Deelnemers dienen € 15 te betalen en kunnen zich aanmelden via info@vanwaaijenburg.com.

Reglement Frikandellen eten Reintje

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *