BitesWeLove feat

BitesWeLove: Nootjes om te snacken

BitesWeLove DispensersBitesWeLove maakt snackporties van nootjes. Uit onderzoek blijkt dat we dagelijks 15 gram nootjes moeten eten. Dit zou de kans op kanker, hart- en ademhalingsziekten verminderen. Op de Horecava spreken we met een van de bedenkers van dit concept.

15 gram
De nootjes zijn in kleine porties verpakt van 15 gram. Dit is ongeveer een handvol en maximaal 200 calorieën. De verpakkingen zijn gemaakt van bioplastic dat volledig biologisch afbreekbaar is.

BitesWeLove Zakjes

Ik wil meer
Uit een dispenser krijgen we een bakje met pecannoten, rozijnen, cashewnoten, chocolade en nog veel meer. In een andere dispenser zit kokos, chocolade gemixt met nootjes. Wat een heerlijke combinaties en wat een hoop verschillende ingrediënten met dito smaken. Zo kom ik wel aan mijn 15 gram nootjes per dag. Al moet ik bekennen dat ik daar dan waarschijnlijk niet genoeg aan heb.

Diverse smaken
De zakjes zijn in verschillende smaken verkrijgbaar: Pecan Boo, Let’s go Mango, Cheeky Abricot, Chili con Karma, Soy side Up en Nutcase. De smaken zijn los of in een geschenkdoos verkrijgbaar. En er volgen binnenkort nog nieuwe smaken. De zakjes zijn op diverse plekken verkrijgen waaronder bij de NS Kiosk, bedrijfscatering, hotels en evenementen.

BitesWeLove Nieuwe Smaken
De nieuwe smaken van BitesWeLove.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *