Hot2Home de voorbereidingDe groeicijfers van bezorgdiensten van maaltijden aan huis liegen er niet om. Lambweston zag die groeimarkt en introduceert op de Horecava 2019 een nieuw afleverconcept. Lambweston, de frites leverancier, noemt deze nieuwe methode een echte winnaar. De combi van nieuw ontwikkelde friet en een speciaal ontwikkelde friet cup zorgen voor warme knapperige friet bij u thuis ook na een reistijd van 20 minuten.

Friet en verpakking
De nieuwe Home delivery friet heeft een speciaal zetmeel laagje, de folder heeft het over een revolutionaire coating. Dit laagje zorgt dat de friet zonder verlies van smaak veel langer knapperig blijft. Zo wordt het echte “reis” friet. De friet is leverbaar in twee maten 6×6 en 9×9 mm.

Hot2Home verpakking
Het tweede onderdeel van het Hot2Home concept is de gepatenteerde frietcup. Het taps toelopende ontwerp en de vormgegeven gaatjes creëren een schoorsteeneffect waardoor het vrijgekomen vocht uit de frietcup wordt geventileerd en de friet zo krokant en knapperig blijft.

Lege Hot2Home cup

Horecava test
Op de Horecava gingen de frietjes vers gebakken 20 minuten in een standaard delivery box. Daarna de test… Ook na 20 minuten in de box zijn de frietjes nog knapperig en krokant kan ik u verzekeren.

Hot2Home de voorbereiding

Schema
Dit Hot2Home afleverconcept bestaat inmiddels al een aantal maanden maar zoals ik al schreef werd het nu op de Horecava aan een breed publiek geïntroduceerd. Hier onder een duidelijk warmtebehoud schema van het concept ten opzichte van gewone friet.

Hot2Home warmtebehoudschema

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *