BNN zoekt deelnemers nationale eettest 2015

Nationale eettestSnackvrienden en lekkerbekken opgelet: BNN zoekt voor het televisieprogramma de Nationale Eettest 2015 snackgekken. Deze snackgekken vormen samen een vak en moeten proberen zo veel mogelijk vragen goed te beantwoorden. 


Advertentie


Hieronder de officiële oproep die we binnenkregen van Eyeworks. Natuurlijk horen we graag wie er van Snacknieuws mee gaat doen dus stuur niet alleen voor 8 januari 2015 een mailtje naar Eyeworks maar laat ook een reactie achter onder dit artikel. En natuurlijk is Snacknieuws ook vertegenwoordigd, Hans Mingema Sr. zal in het foodbloggers vak de eer van Snacknieuws verdedigen.

Lekkere Snackers opgelet!

Voor de Nationale Eettest 2015 (BNN/VARA), gepresenteerd door Paul de Leeuw, zijn wij op zoek naar mensen die houden van een lekkere snack op zijn tijd! Laat zien dat je als snacklover meer weet over eten dan alle andere publieksvakken! Het is dezelfde opzet als de IQ-test maar dan over eten!

Ben jij nu al enthousiast en 22 januari in de avond beschikbaar? Meld je dan via: eet-test@eyeworks.tv en wij nemen contact met je op! Ken je meer mensen die van een lekkere snack houden? Meld je gezellig samen aan!

In ieder geval vast heel erg veel dank voor uw tijd!

Bekijk de editie van 2014 terug op: http://eettest.bnn.nl/.

Joost Massing

Joost Massing is oprichter van www.snack-nieuws.nl. Hij gaat door het leven "als vriend van de frieten".

2 gedachten over “BNN zoekt deelnemers nationale eettest 2015

 • 29 december 2014 om 11:49
  Permalink

  Joost! Dit is geweldig, ik wil ook! Zal ik me ook nog even aanmelden via dat emailadres?

  Beantwoorden
  • 30 december 2014 om 08:26
   Permalink

   Hallo Ginny,

   Zoals je waarschijnlijk hebt gezien heb ik een mail gestuurd naar de organisatie. Ik verwacht dat je snel reactie krijgt.

   Groetjes Joost

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *