Nationale eettest

BNN zoekt deelnemers nationale eettest 2015

Nationale eettestSnackvrienden en lekkerbekken opgelet: BNN zoekt voor het televisieprogramma de Nationale Eettest 2015 snackgekken. Deze snackgekken vormen samen een vak en moeten proberen zo veel mogelijk vragen goed te beantwoorden. 

Hieronder de officiële oproep die we binnenkregen van Eyeworks. Natuurlijk horen we graag wie er van Snacknieuws mee gaat doen dus stuur niet alleen voor 8 januari 2015 een mailtje naar Eyeworks maar laat ook een reactie achter onder dit artikel. En natuurlijk is Snacknieuws ook vertegenwoordigd, Hans Mingema Sr. zal in het foodbloggers vak de eer van Snacknieuws verdedigen.

Lekkere Snackers opgelet!

Voor de Nationale Eettest 2015 (BNN/VARA), gepresenteerd door Paul de Leeuw, zijn wij op zoek naar mensen die houden van een lekkere snack op zijn tijd! Laat zien dat je als snacklover meer weet over eten dan alle andere publieksvakken! Het is dezelfde opzet als de IQ-test maar dan over eten!

Ben jij nu al enthousiast en 22 januari in de avond beschikbaar? Meld je dan via: eet-test@eyeworks.tv en wij nemen contact met je op! Ken je meer mensen die van een lekkere snack houden? Meld je gezellig samen aan!

In ieder geval vast heel erg veel dank voor uw tijd!

Bekijk de editie van 2014 terug op: http://eettest.bnn.nl/.

Voor jou geselecteerd:

2 thoughts on “BNN zoekt deelnemers nationale eettest 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *