Bobbi Eden eet liefst frikandel speciaal tijdens feestdagen

Terwijl sommige BN’ers zich misschien uitsloven met uitgebreide kerstmaaltijden, omarmt Bobbi Eden de schoonheid van eenvoud en comfort tijdens de feestdagen. Ja, de Bobbi Eden, die van de natuurfilms.

“Met Kerstmis gaan we nooit uitgebreid koken. Eén dag gaan we uit eten met de familie, en we doen een dag hapjes en snacks,” deelt ze aan het blad Story met een glimlach.

Opmerkelijk genoeg onthult Bobbi dat haar ultieme kerstgerecht niets te maken heeft met haute cuisine, maar alles met comfortfood. “Op tweede kerstdag is het ultieme gerecht een frikandel speciaal. Heerlijk,” verklaart ze met enthousiasme. Voor Bobbi draait het niet om ingewikkelde recepten, maar om het genieten van iets simpels en vertrouwds. Kerstmis is voor haar een tijd om te ontspannen te midden van de hectiek van het jaar.

In het artikel komen verder Irene Moors en André van Duin aan bod. Waar Irene Moors de kerst heeft gevierd met een kerstlunch bij vrienden, deed André van Duin dat met spruitenstamppot met sukadelapjes. Nou, dan eet ik het liefst bij Bobbi Eden!

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *