Burger gaat met King trouwen

Burger King logoAshley King (23) en Joel Burger (24) zijn verloofd en gaan in juli 2015 in Jacksonville (Florida) trouwen. Niet heel erg spannend nieuws, ware het niet dat de namen van het stel samen Burger-King vormen.

Burger-King of King-Burger
Het stel kent elkaar al van kleins af aan. Sinds de basisschool werden Joel en Asley al plagerig Burger-King genoemd. De bijnaam is net als hun liefde gebleven. Ashley zal er daarom ook voor kiezen om eerst de naam van haar man en daarna haar meisjesnaam te nemen. Burger-King is veel leuker dan King-Burger.

Verwijzingen
Het stel is van plan om tijdens de bruiloft enkele verwijzingen naar het fastfoodrestaurant te plaatsen. Zo werd de verlovingsfoto genomen voor de Burger King en wilt het stel papieren Burger King bekers tijdens de bruiloft gebruiken.

Burger-King stel

Update 08-04-2015
Het opmerkelijk huwelijk is Burger King niet ontgaan. Het fastfoodrestaurant heeft contact gezocht met het stel en gaat alles betalen. Het huwelijk is een uitgelezen mogelijkheid voor veel promotie en die laat Burger King niet aan zich voorbij gaan. Een vertegenwoordiger van Burger King zegt lachend dat het restaurant er niets voor terug hoeft zolang het eerste kind maar de naam: ‘Chicken Fries’ krijgt.

Cliffton de Vries

Cliffton is de ongekroonde kampioen kapsalons eten. Hij eet iedere snack als er maar genoeg saus over heen zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *