Bourgondiër bitterbal

De Bourgondiër: snacks waar tijd voor wordt genomen

Bourgondiër bitterbalAd van Geloven heeft op de Horecava een nieuwe snacklijn geïntroduceerd: de Bourgondiër. De Bourgondiër staat voor genieten, het allerbeste vlees, smeuïge ragout en een lekkere krokante korst.

Niet rond, wel groot
In tijden dat alles vierkant lijkt te worden is het fijn als er ook nog echte innovaties zijn te melden. Bij de stand van Ad van Geloven krijgen we een Bourgondische bitterbal. De bitterbal is groter dan een standaard (Mora) bitterbal en heeft ook niet de perfect ronde vorm. Het lijkt daardoor nog meer op een kwaliteitsproduct doordat het met de hand is gemaakt. Ook de smaak is dik in orde. Het is geen hap-slik-weg bitterbal, maar eentje waar de tijd voor wordt genomen. Heerlijk bij een borreltje op het terras of voor bij de lunch.

Naast de bitterbal is er ook een kroket verkrijgbaar van de Bourgondiër. Deze nieuwe snacks zullen alleen voor de professionele markt verkocht worden.

Bourgondiër kroket

Deel dit op

Meer vet nieuws

Homping-Grill

Altijd barbecueën met de Homping-Grill

Vriend Willy ging nog weleens een weekend op visite bij zijn broer Gunther die ergens in een voorstad van Berlijn woonde, zijn verhaal van een koud december bezoek staat mij nog steeds bij. Gunther greep namelijk echt elke gelegenheid aan om de barbecue aan te steken zelfs met een min zeven gingen ze naar buiten. […]

frikandel

Oerfriet van Aviko

Tijdens de Horecava 2014 heeft Aviko Oerfriet gepresenteerd. Oerfriet is een op een speciale manier gesneden frietje, waardoor de hele aardappel kan worden gebruikt. Er zijn daardoor ook kleine stukjes aardappel zichtbaar en de friet smaakt meer naar aardappel. De Oerfrieten zouden daarmee de concurrentie moeten aangaan met verse friet.


Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *