Dit zijn de snacks die voor de meeste ophef zorgden in 2014

Zinger Double Down KingDit zijn de snacks die voor de meeste ophef zorgden in 2014:

De KFC Double Down
De burger die bij KFC Zuid Korea voor veel ophef zorgde was de KFC Double Down. Een burger waarbij het brood is vervangen voor 2 gepaneerde kipburgers wordt gecompleteerd door de rest van de kinderboerderij met rundvlees en crispy bacon.

Burger King Kuro burgerDe zwarte burgers van Burger King
Burger King Japan introduceerde al eerder de met houtskool gekleurde burgerbroodjes. Dit jaar werd er een stapje bovenop gedaan door hier zwarte kaas aan toe te voegen. De onnatuurlijke kleur was dagenlang gespreksonderwerp in hamburgerland.

De Doritos Pizza Crust van Pizza Hut
In Pizzaland zit al een aantal jaar de innovatie in de pizzakorst. Aan de buitenste ring werd al eerder kaas, saus of zelfs hot dogs toegevoegd. In Australië kwam Pizza Hut dit jaar met een korst van Doritos. De Crunchy combinatie hield Australië begin deze maand bezig.

Tweet crust

Crunchy Crust

BoosterDe Booster
De ‘Red Bull’ frikandel van eigen bodem was een veelbeschreven fenomeen en de talk of the town van de Horecava 2014. Ook voor 2015 hopen we op een knotsgek jaar. Snacknieuws kan niet wachten om de allernieuwste snacks te testen begin 2015.

SpeculaaskroketDe Speculaaskroket
En tenslotte, van schrik (bijna) vergeten, de speculaaskroket van Febo. Een kroket met slagroom en gemaakt van speculaas dat kan alleen uit de hoge hoed, excuus, mijter komen van Sinterklaas. Deze kroket kreeg terecht veel media aandacht en werd ook goed ontvangen op de redactie van Snacknieuws.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *