Elite vegetarische bitterbal

Dit zijn de vegetarische bitterbal en croquet van Elite

Elite vegetarische bitterbalElite heeft onlangs de Elite Vegetarische Bitterbal geïntroduceerd. Alles bij elkaar heeft Elite een jaar aan deze bitterbal gewerkt en nu is deze eindelijk klaar. Met ingrediënten zoals roomboter, tarwevezel, kruiden, specerijen en natuurlijk aroma willen ze hun geliefde bitterballen nu ook beschikbaar maken voor de vegamarkt.

De bitterbal van Elite weegt 35 gram. De bal wordt omschreven als “een luxe Bitterbal met een krokant korstje, vleesvrij en vol van smaak. Net zo lekker als het origineel en ook geschikt voor gasten die vegetarisch willen eten.” Door ander paneermeel is de bal zowel voor als na het frituren duidelijk te onderscheiden van de variant met vlees. Er is ook een vega croquet in een variant van 100 gram, dus wat zwaarder dan de standaard kroket.

Elite vegetarische bitterbal

De vegetarische croquet en bitterballen zijn beschikbaar voor horecagelegenheden. De croquetten worden geleverd in een doos met 14 stuks terwijl de bitterballen per 35 stuks worden geleverd. Kijk voor meer informatie op de website van Elite.

Inhoud Elite vegetarische bitterbal

Dozen Elite vegetarische snacks

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *