Domino’s weet 4500 pizza’s te leveren in drie uur tijdens Intreeweek

Tijdens de Intreeweek dit jaar van de Universiteit van Amsterdam kreeg pizzaketen Domino’s de grootste order in de historie: 4500 pizza’s. De pizza’s moesten vers en handgemaakt in een tijdsbestek van drie uur geleverd worden tijdens een speciaal pizzafestival.

Een enorme uitdaging waar heel wat planning aan vooraf is gegaan. Daarom sloegen verschillende Domino’s vestigingen in Amsterdam de handen ineen. Maurice van Tienhoven, franchisenemer bij Domino’s, vertelt: “Voor deze uitdaging werken we in Amsterdam samen met zeven vestigingen. Het was belangrijk om de taken goed te verdelen, zodat we de kwaliteit en service konden bieden die klanten van ons gewend zijn. Ik ben erg trots dat we dit met het Domino’s team hebben weggezet.”

Teun Snoeks, regiomanager corporate stores, vult aan: “Kwaliteit is voor ons enorm belangrijk. Daarom maken we onze pizza’s altijd vers. Om dat in deze situatie mogelijk te maken, spraken we met de Universiteit van Amsterdam een keuze van twee soorten pizza af. Allereerst de pizza Margaritha: een heerlijke, vegetarische klassieker. Daarnaast konden de studenten ook kiezen voor een pizza Veggi: een smakelijke pizza met daarop verse groenten.”

Geert Koeleman, event director van de Intreeweek vond de samenwerking met Domino’s een groot succes: “Een belangrijke voorwaarde voor ons was dat alle pizza’s geleverd werden binnen drie uur. Gelukkig kon Domino’s ons hiermee helpen en kijken we terug op een geslaagd pizza-event.’’

Bekijk de video van het evenement.

Joost Massing

Joost Massing is oprichter van www.snack-nieuws.nl. Hij gaat door het leven "als vriend van de frieten".

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *