Eten op RolletjesIk heb al vaker over foodtrucks en de daarmee gepaard gaande foodfestivals geschreven. En ja ik ben een fan en ik kom dit jaar dus goed aan mijn trekken, want elk zichzelf respecterende stad of leefgemeenschap heeft er tegenwoordig wel een op het programma staan.  Het is dan ook kinderlijk eenvoudig:  zoek een saai park, zet er minimaal 25 foodtrucks neer, sluit de boxen aan en voilà het zoveelste festival.

Kunst in beweging
Want met de komst van die trucks, over het algemeen kunstwerken op zich,  aangevuld met live muziek is die ambiance er ook meteen.  Zo wordt een saai park omgetoverd tot een soort kermis  met voor elk wat wils:  spelletjes en draaimolens voor de kids, optredens en culinaire ontdekkingen voor de volwassenen.

Eten op Rolletjes

AD Test
Het algemeen Dagblad heeft onlangs een aantal foodfestivals gekeurd op sfeer, eten, prijs en vertier. Hier hun rangschikking op basis van de bovengenoemde elementen.

5 sterren  – krijgt het foodfestival – “Lepeltje, Lepeltje”
4 sterren zijn er voor het festival “Trek
3 sterren voor de ex equo’s  “Toost” “Eten op rolletjes” en “RRRollend”

Op internet kunt u nagaan of uw stad ook zo’n saai park heeft…….en waar u dus als u geluk heeft files kunt verwachten.

Eten op Rolletjes

Voor jou geselecteerd:

One thought on “File in het park (AD Test)

  1. Bah ik hou niet van foodtrucks doe mij maar een koffie koek met een patatje speciaal en de story dan een foodtruck festival

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *