GRIZZL voorziet met nieuwe menukaart vleeseter, vegetariër en veganist

Grizzl Meat The Veggies MenuGRIZZL bouwt sinds 2013 aan een duurzamere en vooral lekkerdere snackcultuur. Vanuit die missie lanceerde GRIZZL een compleet nieuw menu dat snackende tegenpolen bij elkaar aan tafel krijgt: een vleeseter, vegetariër en veganist.

Beter snacken, voor iedereen
Het begon in 2013 met de foodtruck GRIZZL waar in 2013 als een van de eerste een vegetarische burger op het menu gezet werd die in smaak en structuur bijna niet te onderscheiden was van de traditionele burger. Het vat in 2020 nog altijd de visie van GRIZZL samen: ‘Beter snacken. Voor iedereen.’ Ondertussen rolt GRIZZL al lang niet meer enkel het land door.

Drie locaties in Amsterdam
De foodtruck is inmiddels ingeruild voor drie locaties in Amsterdam: een wijksnackbar aan ’t Gelderlandplein, een burgerbar in foodhall Market 33 en een plek voor de snelle hap op de Oude Doelenstraat. Het plan is om nog verder uit te breiden. Het nieuwe menu Meat the Veggies moet daar bij gaan helpen.

The Breakfast Burger

Heel veel keuze
Het nieuwe menu bestaat uit heel veel keuze. Keuze voor de vlees liefhebber maar ook voor de vegetariërs en veganisten onder ons. Een dubbele burger met gegrilde uien, cheddar, bacon en de signature GRIZZL-saus voor de vleesliefhebber? Dat kan. Terwijl een veganist een variant kan bestellen met een vegan pea patty, vegan cheddar en vegan bacon. Daarnaast staat de kaart nog vol met veel andere snacks en friet met toppings.

Grizzl Meat The Veggies Menu

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *